..
Uppdaterad 03.11.22
.. ..
.. ..
MÄC 1000
MÄC
M. Herva
M. Herva
Honken
Honken
Jorw
Jorw
Sv1
Sv1
Hi-Tech Muslo Borås, formades 1993 för att vi helt enkelt inte fick ut vad vi ville när vi var på krogen. Därför bestämde vi oss för att börja köra fester för folk med koll på bra musik. Tro det eller ej, men det finns gott om dem här i Borås. Här följer Hi-Tech Muslo the True Story...
  •  Hans Majestät (R.I.P.) började arrangera fester och konserter i början av 90-talet i muslos anda flera av dem tillsammans med "Ink" (R.I.P.) och det var under denna period Hans en kväll på krogen råkade i samspråk med...

  • ...Fredrik Nättorp (R.I.P.). I och med att Nättorp fixade fester på gamla Student-Kåren föreslog Hans att de skulle slå sina säckar ihop. Med detta och ett par fester i ryggen fick de under hösten 1993 en förfrågan om samarbete, av en tredje person som går under pseudonymen...

  • ...Mac the bastard, var under 90-talet inblandad i Industridepartementet. (kvarlevorna av den numera kultförklarade föreningen Imperium) I.D. arrangerade många trevliga spelningar med bl.a: Death In June, NON, KAPO, Genocide Organ, Anenzephalia, Brighter Death Now, Ordo Euqulibrio m.fl. Mäc har tidigare samarbetat med Doczi (Dj Iraja). De startade raveföreningen Embryo, som hade Borås första 12-timmars party vintern 1991. Mäc för oväsen och brummar i bandet k.l.a.n.

  • Den 15 Oktober 1997 utökades familjen Müslo med Marcus Herva aka "Tamburinmannen", från filmteamet Milktoast Productions. Spelar, brummar och för oväsen i bandet k.l.a.n. Var medlem i banden Cobra Kai & Death Before Disco. Fanatiker av Kampsporter, Traktorpulling samt Godzilla.

  • Henrik Håkansson AKA Honken är Hi-Tech Muslos givna AD. Honken blev under år 2000 "invald" i familjen och är allätare utav musik, glad i "white russian" och tränar kampsporter... det är också Honken som står bakom all tryckt reklam.

  • Jorw är programerare och har spelat skivor för Hi-Tech Muslos räkning sedan 1998 och säger aldrig nej till The Fields of the Nephilim, Nine Inch Nails, Covenant eller The Cure. Det är också väldigt troligt att få höra Sisters of Mercy, Front 242, Skinny Puppy, Depeche Mode eller något annat från Goth / Synth / Metall / Pop-genren, när han står bakom skivspelarna.

  • Sven är datanerd på kontorstid, syntar- och rollspelsnerd på fritiden. Agerar DJ och ljustekniker under Hi-Tech Muslos fester sedan år 2000. Sven har tidigare skrivit en del festivalrecensioner på amatörnivå för Hi-Tech Muslos räkning. Började skriva för Propaganda 2001.2.

  • Robert Öhlund är Hi-Tech Muslos ljudtekniker och en klippa på det han gör. (foto saknas)
© Copyright Hi-Tech Muslo. 1993-2002 all rights reserved. www.muslo.com | kompis@muslo.com